Bloemenabonnementen

Houd u ook zo van verse bloemen, maar heeft u geen tijd of zin om ze steeds in de winkel te komen kopen? Dan is een bloemen-abonnement iets voor u. We werken altijd met bloemen van het seizoen.

Dit kan zowel particulier als zakelijk.

Bij ons is het bloemen-abonnement ten alle tijde opzegbaar, u zit ook nergens aan vast.

Het werkt als volgt:

Bedrijven: Iedere week ontvangt u van ons een vers boeket in passende vaas, die u erbij leent. De bloemen staan dan schuin aangesneden op water, met bloemenvoeding. De week erna, wanneer u het nieuwe boeket ontvangt, nemen wij de VIEZE vaas mee terug. U hoeft dus alleen maar te genieten ( en wanneer nodig een beetje water bij te vullen). Iedere maand ontvangt u een factuur via mail. Wanneer u bedrijf dicht gaat, bijvoobeeld tijdens vakantie periode, geeft u dat een week van te voren aan en zullen we natuurlijk ook geen kosten rekenen. Dit kan al vanaf € 15.- per week.

Particulier: Iedere week ontvangt u van ons een vers boeket in passende vaas, die u erbij leent of koopt. De bloemen staan dan schuin aangesneden op water, met bloemenvoeding. De week erna, wanneer u het nieuwe boeket ontvangt, nemen wij de VIEZE vaas mee terug. U hoeft dus alleen maar te genieten ( en wanneer nodig een beetje water bij te vullen). We spreken van te voren het aantal weken af, dat u het abonnement wilt en het abonnement wordt  volledig van te voren betaald. Ook hier geldt, gaat u met vakantie of komt u bijvoorbeeld onverhoop in het ziekenhuis te liggen, dan wordt het abonnement stop gezet. Dit kan al vanaf € 15.- per week.

De bloemen-abonnementen worden ook vaak als kado gegeven. Bloemen maakt iedereen blij!

Voor meer infomatie of het bestellen van een bloemenabonnement kunt u het contactformulier invullen.

 

VERJAARDAGLIJSTEN:

Bij Hosta Groendecoraties kunt u ook verjaardaglijsten in leveren. Zowel particulier als zakelijk ontvangen wij regelmatig verjaardaglijsten. Wij bezorgen op de juiste dag een verjaarsdag boeket met bijpassend kaartje,  zodat u nooit meer iemand vergeet. Wilt u daar een kado bij, dan is dat ook mogelijk! Bijvoorbeeld een mooie bijpassende vaas bij het boeket, een fles wijn, doos chocola enz.

 

 


0575 549 901
info@hostagroendecoraties.nl