Trouwarrangementen

Hosta Groendecoraties staat al sinds jaren bekend om het maken van kwalitatief en mooi bruidswerk. Alle thema’s zijn mogelijk. In het bruidsseizoen maken we tientallen bruidsboeketten. We genieten ervan om een bijdrage temogen leveren aan 1 van de speciaalste dagen uit jullie leven. Bruidsboeketten, (pols)corsage’s, autostukken, tafelstukken, versieringen van prieelen, kerken, tuinen enz.

Gaan jullie trouwen bij Landgoed Het Haveke of Landgoed Huis de Voorst te Eefde, dan kunnen wij jullie als huisbloemist van beide, helpen alles te regelen tot in de puntjes. Alle details van de prachtige zalen, prieelen en tuinen zijn bij ons bekend, doordat we erg nauw samen werken is ook alles mogelijk!

U kunt ten alle tijde in de winkel komen voor informatie. Wanneer u van te voren een afspraak maakt, nemen we alle tijd om alle wensen binnen u budget door te spreken.  Verzamel zoveel mogelijk plaatjes van jullie ideeen, zodat we een goed beeld van jullie wensen krijgen. Van al die plaatjes samen maken een uniek en  speciaal bruidsarrangement.

 

 


0575 549 901
info@hostagroendecoraties.nl